Loading...

Ortotech
Ortotech

O FIRME

Vitajte na stránke spoločnosti Ortotech, s.r.o., Banská Bystrica. Poskytujeme komplexné služby v oblasti ortopédie, protetiky, rehabilitácie, predaj seriových zdravotníckych pomôcok a výroba individuálnych ortopedicko-protetických zdravotníckych pomôcok (katalóg produktov tu). Naša spoločnosť vznikla v roku 1994 a začínali sme výrobou protéz dolných a horných končatín, v menšej miere ortéz trupu. Ortotech v priebehu rokov rozšíril rady zamestnancov a v súčasnej dobe vyrábame kompletný sortiment zdravotníckych pomôcok priamo na mieru pacientovi. Naše služby sme rozšírili aj o ambulantnú starostlivosť v oblasti ortopédie a ortopedickej protetiky, ako aj rehabilitáciu.

Uvedomujeme si, aká je dôležitá spokojnosť nášho zákazníka a preto v snahe zabezpečiť čo najvyššiu kvalitu výroby, sme v našej spoločnosti zaviedli systém manažérstva kvality ISO 9001:2000, a to nielen vo výrobnej časti firmy, ale aj v ambulantnej, čím chceme zabezpečiť Vašu maximálnu spokojnosť.

V súčasnej dobe naša spoločnosť už sídli vo svojich vlastných priestoroch, kde Vám po celkovej rekonštrukcii budovy, budú poskytované komplexné služby v nadštandardnej starostlivosti. Tešíme sa na Vašu návštevu a veríme, že budete od nás odchádzať spokojní.


Fotogaléria


Copyright © 2015: ORTOTECH - ortopedická ambulancia a výrobca ortopedických pomôcok na mieru